Over Ons

Wie is Pukkiekleding

Pukkiekleding is een veilige webwinkel gespecialiseerd in babyschoentjes, rompertjes, bedrukte artikelen en nog veel meer voor de aller kleinste en iets ouder.

Assortiment Pukkiekleding

Met zorgvuldigheid hebben wij het assortiment van Pukkiekleding samengesteld. De verschillende artikelen van diverse merken en welke wij uit verschillende landen importeren zijn bedoeld voor de verschillende smaak en wens. Wij hopen dat je bij ons kunt vinden wat nog soms net niet elders in de winkels ligt, dat maakt ons bijzonder. Maar ook de betrouwbaarheid en de continue service voor onze klanten zijn minstens zo belangrijk. Voor vragen, opmerkingen of suggesties kan je mailen naar [email protected]

Bezoek onze winkel. Je vindt ons aan de Boterstraat 19 in Alkmaar. Het kan zijn dat prijzen in de webshop soms net iets goedkoper zijn (maximaal € 2,00) als in de winkels, maar dat doen wij om de internetkopers (jij dus) tegemoet te komen in de verzendkosten. Hieraan kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Openingstijden winkel:
Maandag 13.00-18.00
Dinsdag tot en met vrijdag 11.00-18.00
Zaterdag 10.00-17.00
Zondag 13.00-17.00

 

“Pukkiekleding.nl bestaat sinds 2014 en is een handelsnaam van Eyes for Organizing en staat sinds 2006 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 371 24 994.”


De waardering van www.pukkiebabykleding.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 70 reviews.

Hulp nodig? Vragen?